Klasser

Nivå 1

I nivå 1 arbetar vi med de grundläggande ställningarna och bygger upp styrka, uthållighet och flexibilitet. Har du aldrig gjort yoga tidigare eller om det är några år sen du praktiserade sist rekomenderar vi att du börjar här.

Nivå 1 mjuk

Passar dig som vill ta det lugnare. Samma ställningar som i nivå 1 i ett mjukare tempo och längre avslappning

Nivå 1-2

Vi fördjupar oss i alla de ställningar som lärts ut samt introducerar fler. Vi gör också Sarvangasana (skulderstående) samt introducerar Salamba Sirsasana (huvudstående).

Nivå 2

Vi går djupare in i ställningarna och du introduceras till fler ställningar. Vi fortsätter också att arbeta med tekniken. För elever som kan stå i Sarvangasana i 5 minuter och fristående i Salamba Sirsasana och har en gedigen kunskap om de grundläggande ställningar som lärs ut i nivå 1 och 1-2 tillsammans med en bas av styrka och flexibilitet från regelbunden närvaro.

RELAX & RESTORE

En klass där fokus ligger på återhämtning för kropp och sinne. Här stannar vi längre tid i yogapositionerna. Med bolsters, blocks, filtar och stolar ger vi kroppen den support som behövs för att underlätta avslappning i hela kroppen. Restorativ yoga har en lugnande effekt på nervsystemet och kan även hjälpa till att bekämpa stress.

Intensivklasser

I intensivklasserna fokuserar vi på en grupp av yogaställningar tex bakåtböjningar eller inverterade ställningar.