Klasser

INTRO TILL YOGA

En introduktion till yoga där vi går igenom de grundläggande positionerna med tonvikt på de stående ställningarna. Vi gör även lättare bakåtböjningar och sittande ställningar samt bygger upp styrka, uthållighet och flexibilitet. Intro till yoga är en kurs som förbereder elever för nivå 1 och nivå 1-2. Har du aldrig gjort yoga tidigare eller om det är några år sedan du praktiserade yoga rekommenderar vi att du börjar med den här kursen.

Nivå 1

Vi fortsätter med stående ställningarna, introducerar fler bakåtböjningar och sittande ställningar. Nybörjarkursen är inte obligatorisk för att börja nivå 1.

Nivå 1 mjuk

Passar dig som vill ta det lugnare. Samma ställningar som i nivå 1 i ett mjukare tempo och längre avslappning

Nivå 1-2

Vi fördjupar oss i alla de ställningar som lärts ut samt introducerar fler. Vi gör också Sarvangasana (skulderstående) samt introducerar Salamba Sirsasana (huvudstående).

Nivå 2

Vi går djupare in i ställningarna och du introduceras till fler ställningar. Vi fortsätter också att arbeta med tekniken. För elever som kan stå i Sarvangasana i 5 minuter och fristående i Salamba Sirsasana och har en gedigen kunskap om de grundläggande ställningar som lärs ut i nivå 1 och 1-2 tillsammans med en bas av styrka och flexibilitet från regelbunden närvaro.

RELAX & RESTORE

En klass där fokus ligger på återhämtning för kropp och sinne. Här stannar vi längre tid i yogapositionerna. Med bolsters, blocks, filtar och stolar ger vi kroppen den support som behövs för att underlätta avslappning i hela kroppen. Restorativ yoga har en lugnande effekt på nervsystemet och kan även hjälpa till att bekämpa stress.

Intensivklasser

I intensivklasserna fokuserar vi på en grupp av yogaställningar tex bakåtböjningar eller inverterade ställningar.