Ny till Yoga

Har du aldrig gjort yoga tidigare eller om det var några år sedan du praktiserade rekommenderar vi att du börjar med nivå 1.

På nivå 1 arbetar vi med grunderna i yoga, och du får en första förståelse för de grundläggande ställningarna och teknikerna. Vi bygger stegvis vidare på det du lär dig varje vecka. Nivån passar alla, oavsett ålder och fysiska förutsättningar, som är nyfikna på yoga och som vill förbättra sin kroppsmedvetenhet, styrka och uthållighet.

 

SAGT OM ATT VARA NY TILL YOGA

Nivå 1 är mycket bra. Yogaläraren är fantastiskt duktig, seriös och professionell. Han har också stort tålamod , som lyssnar in och anpassar nivån utifrån varje deltagares behov.  / Åsa, psykiatrisjuksköterska

Liu är kunnig och kan anpassa yogateknikerna efter elevernas förmåga. Det är mycket att ta in och väldigt pedagogiskt utfört. Vare sig du är ny till yoga eller erfaren så kan du lära dig något nytt här.  / Urban, Teknikinformatör

Iyengar yoga är en av världens mest praktiserade yogaformer och kan praktiseras av alla. Du behöver varken vara smidig eller stark för att börja. Utan vi hjälper dig att bli smidigare, starkare och finna balans inom dig. Det är en individuell praktik och du utgår alltid från dig själv, din nivå och dagsform. Yoga är en personlig resa utan konkurrens eller jämförelse med andra.