Ny till Yoga

Intro till yoga förbereder elever för nivå 1-2. Har du aldrig gjort yoga tidigare eller om det var några år sedan du praktiserade rekommenderar vi att du börjar med den här kursen.

Under kursen arbetar vi med grunderna i yoga, och du får en första förståelse för de grundläggande ställningarna och teknikerna. Vi bygger stegvis vidare på det du lär dig varje vecka. Kursen passar alla, oavsett ålder och fysiska förutsättningar, som är nyfikna på yoga och som vill förbättra sin kroppsmedvetenhet, styrka och uthållighet.

Kursstart

7 januari tisdagar kl 17.00-18.00 8x 1h

Vill du hellre ha ett flexibelt schema så går det även bra att komma på våra drop in klasser. Kursen är ej obligatorisk för att börja på nivå 1-2 klasserna. Dessa klasser anpassas efter gruppen och varieras i innehåll. På våra drop in klasser kan du börja när du vill under året.

Iyengar yoga är en av världens mest praktiserade yogaformer och kan praktiseras av alla. Du behöver varken vara smidig eller stark för att börja. Utan vi hjälper dig att bli smidigare, starkare och finna balans inom dig. Det är en individuell praktik och du utgår alltid från dig själv, din nivå och dagsform. Yoga är en personlig resa utan konkurrens eller jämförelse med andra.