Referenser

Det mest lärorika jag gjort. Det svåraste jag gjort. Det roligaste jag gjort.
Skönt intensiva klasser som känns i märg och ben. Liu som pedagogiskt och informativt leder oss genom dessa krävande men otroligt givande klasser är en imponerande lärare.  
Anneli, massageterapeut                                                                                             

Jag har gått mycket olika yoga och har aldrig haft så bra lärare. som här. Yogan passar alla. Liu är mycket kunnig och man kan lita på honom. Abhyasa Yoga Studio har gjort en stor skillnad för mig både psykisk och fysiskt.  
Marta, socionom                                                                                             

Jag har provat olika yoga typer i flera år och när jag mötte Iyenger yogan fastnade jag totalt. Inte bara av tekniken och att alla kan yoga. Utan av Liu (Malmös Bästa Lärare) Som Av hela sitt hjärta Hjälper oss alla individuellt. Detta är det bästa jag upplevt och gjort!
Laila

Abhyasa yoga har blivit min oas. Liu är en fantastisk lärare som är kunnig, kompetent och som möter alla på den nivå där de är. Iyengar yoga är verkligen en yogaform som är till för alla. Jag känner hur jag sakta men säkert bygger upp både min inre och yttre styrka och hur jag utvecklas i min yogautövning. Att börja med Iyengar yoga är något av det bästa jag gjort.
Nicole

Iyengar yoga får mig att må väldigt bra. Faktiskt mycket bättre än många andra yogaformer då jag blir lugnare och har lättare att koncentrera mig. Närvaron i kroppen blir tydligare och jag börjar sakta men säkert förstå hur stor betydelsen av hur vi håller och arbetar med kroppen har på sinnet. Min ryggvärk har också helt försvunnit.
Sara